De Keuze van Colette

Outlette 12 en 13 november: pockets en kookboeken voor 1 euro

In de reprise: de outlette van Colette. Op vrijdag 12 november en op zaterdag 13 november kun je in onze tuin naar hartenlust struinen. We hebben dit keer heel veel romans in pocketuitgaves in de aanbieding. Sla je slag bij onze speciale kookboeken-tafel! Voor de prijs kun je ze niet laten liggen: boeken in de Outlette zijn 1 euro per stuk.

Van 5 t/m 14 november is het Nationale Kookboekenweek. Dat is ook te merken bij Colette: we hebben een prachtige collectie, met vooral veel Indische kookboeken. Het topstuk in onze etalage van deze week is een handgeschreven kookboekje in pocketformaat uit 1918 van de Rotterdamsche Huishoudschool. Koop het als je op zoek bent naar een recept voor de perfecte capucijner-croquetten, spannende gortschijfjes of een heerlijke zomerse erwtensoep!