Algemeen

Vrijwilliger worden bij Red Colette? Dat kan!

De crowdfunding om het mogelijk te maken Colette over te nemen is net geëindigd. We zijn ontzettend blij dat bijna het dubbele van het doelbedrag is opgehaald! Momenteel is het team van Red Colette nog bezig met de onderhandelingen met de verhuurder, dus de reddingspoging is nog niet helemaal afgerond, maar we zijn er bijna.

Mogelijkheden voor de vrijwilligers

In de nieuwe winkel ‘Colette & Co’ zal de bijzondere sfeer van Colette blijven bestaan, maar het is wel nodig om het een en ander op te ruimen en op te knappen.

In overleg met eigenaar Jogchum mogen we nu al starten om in de winkel wat ruimte vrij te maken.

Wat je de komende weken kunt doen:

  1. Opruimen & uitzoeken
    We zoeken mensen die willen helpen met het leegruimen van de keuken van Colette en van een opslagruimte achterin de winkel. Het gaat om sjouwen van dozen en boeken. En om uitzoekwerk in de achtertuin. De komende weken werken we in shifts van 10 tot 13.30 en van 13:30 tot 17 uur. Als je het leuk vindt om mee te doen, stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@colette.red met vermelding welke dagen, welke dagdelen jij kunt helpen. I.v.m. corona zijn we met een klein aantal mensen aan het werk in de winkel.
  2. Opslagruimte
    We willen de komende tijd tientallen dozen met boeken stallen in de buurt. Misschien is er een liefhebber van Colette die ruimte ter beschikking stelt? Het gaat om een periode van naar schatting 2 á 3 maanden.
Vrijwilligers aan de slag in de tuin van Colette.

Geweldig als je kunt helpen. Als je pas later in het jaar beschikbaar bent, of andere ideeën hebt over wat je eventueel kunt doen voor Colette & Co, dan is dat evengoed geweldig.

Binnenkort krijg je een mailtje met daarbij een vragenlijst wat je zou kunnen en willen doen voor Colette & Co. Kun je niet wachten en wil je nu al je ideeën en talenten met ons delen, doen! Laat je energie stromen!

Hartelijke groet,

namens team Red Colette,

Simone Kappeyne (coördinator vrijwilligers)

Linda Vermeulen (voorzitter Red Colette & bovenbuurvrouw van Colette)