Algemeen

Boekenweek van Jongeren bij Colette

Fashion styling: @denizdayc / @denizstyling
Model: @dilayw 
Fotograaf: @lisannediksfotografie
Visagie: @feyzbeauty

Van 16 tot 25 september is het de Boekenweek van Jongeren. Die data zijn een indicatie van de leeftijd waar de week zich op richt: lezers van 16 tot 25. Nu hebben wij het geluk dat we als Colette wekelijks een grote groep lezers uit deze leeftijdscategorie mogen ontvangen. Dus: bent u of kent u een Jongere, schroom dan niet om tussen de 16e en de 25e langs te komen voor oude boeken voor jonge mensen. We hebben een Outlette, de etalage wordt overgenomen door de lievelingsboeken van jonge lezers en we vragen iedereen om actief te Booktokken en de mooiste foto’s van Colette op de socials te delen.

Ohja: Colettefan van het allereerste uur Paula Heeger plaatste nog een mooie aankondiging van de Boekenweek van Jongeren op TikTok. Kijken!