antiquariaat colette den haag barn in the yard
Nieuws

11 september: Nog één keer BARN IN THE YARD

De afgelopen twee seizoenen trok de succesvolle eenakter Bard in the Yard volle tuinen in Den Haag – onder meer bij Colette – en de rest van Nederland. Nu de zomer ten einde loopt zal William Shakespeare nog één keer in levende lijve te zien zijn; op 11 september om 14.00 uur geeft acteur Wim Bouwens zijn laatste voorstelling in de tuin van Colette. 

Lees meer

De Bard neemt het publiek mee naar zijn tijd, zijn frustraties en zijn gevecht met zijn eigen “cononamaatregelen”. In London heerst de pest, de theaters zijn dicht en de bevolking zucht onder een lockdown. Terwijl zijn grootste concurrent het ene na het andere pareltje afleverde, kampt Shakespeare met een writer’s block. Grasduinend in eigen werk en met hulp van het publiek probeert de grootheid een nieuwe hit te produceren, een zoektocht die leidt tot een vermakelijk theater met een serieuze ondertoon.

Praktische informatie
– Er zijn maximaal 30 plaatsen, dus wees er snel bij!
– De voorstelling duurt een uur en wordt gesponsord door Colette – donaties na afloop zijn welkom.
– Aanmelden kan via info@colette.red

“Topvermaak met een serieuze ondertoon” – De Volkskrant

antiquariaat colette den haag barn in the yard