Algemeen

Fragmenten uit De Lunchroom in Colette

Op donderdag 23 juni kun je tussen de boekenbergen van Colette luisteren naar fragmenten uit de onlangs verschenen novelle De Lunchroom van de Haagse schrijver Hans Muiderman.

Muzikante Marike Verheul koos een aantal tekstfragmenten uit De Lunchroom en zette die op muziek. Marike speelt en Hans leest voor. Het optreden wordt voorafgegaan door een kort interview van schrijver Kees ’t Hart met Hans Muiderman. Aanvang: 19:30 uur. Bij mooi weer is het optreden in de tuin van Colette.

‘Fragmenten uit De lunchroom’ ging 10 april in première en gaat nu op een klein tournee.

Marike Verheul is componerend musicus en dichter. Ze speelde viool naast kunstenaar Armando en schrijft teksten voor de app Wolfgang. Solo maakt ze muziek en onderzoekt de wisselwerking tussen muziek, beeld en tekst. Regelmatig klinken haar gedichten in het radioprogramma ‘Het Woordenrijk’ van Den Haag FM.

Kees ’t Hart en Hans Muiderman zijn de initiatiefnemers van het programma Over Boeken in Het Nationale Theater – Zaal3.


De lunchroom kan na afloop van het programma gesigneerd worden. Zie voor informatie en recensies: http://www.indeknipscheer.com/tag/de-lunchroom/